Kinder Parade Festijn 2016

Op zaterdag 18 juni en zondag 19 juni 2016 vindt de zevende editie van het Kinder Parade Festijn plaats. Een groots, maar knus en oergezellig festival in het Verzetstrijderspark bij Marialust in Apeldoorn. Een festival voor het hele gezin, waar jong en oud kan genieten van voorstellingen, workshops, ludieke parades en veel activiteiten en versnaperingen daaromheen. Een weekend lang parade in Apeldoorn. Een mooie start van de zomer!

Lees verder


Gebarentolk

Bijzonder bij dit evenement is dat er zowel op zaterdag als zondag meerdere gebarentolken aanwezig. Het evenement is zo doende dit jaar ook uitermate geschikt voor doven en slechthorende die zowel plaatselijk als professionele theatermakers vanuit heel Nederland willen bekijken.
Lees verder»

Kleedjesmarkt

Wil jij ook een plekje in het park waar je spullen kan verkopen? Dat kan. Reserveer een plekje door het invullen van onderstaand formulier. Voor slechts €2,50 heb je een plekje van circa 2,50 meter breed. De kleedjesmarkt is alleen bedoeld voor kinderen voor de verkoop van tweedehands spulletjes.
Lees verder»

Stichting Doe-Kids

Het Kinder Parade Festijn wordt georganiseerd door de Stichting Doe-Kids. Doe-Kids heeft ten doel om kinderen en daarmee de jonge gezinnen op een leuke, ludieke manier kennis te laten maken met kunst, cultuur en creatief outdoor bezig zijn. Zo organiseren wij de Zeepkistenrace en het Kinder Parade Festijn in Apeldoorn.
Lees verder»