Home   Progamma Theatervoorstelling

Progamma Theatervoorstelling

Tussen 12.00 en 18.00 uur zijn er diverse voorstellingen in de tenten. Veel dansers, zangers en acteurs geven voorstellingen. De acteurs maken ‘parade’ voor hun voorstellingen. Bijvoorbeeld door heel mooi te zingen voor hun tent, gekke grapjes te maken, of een klein stukje van hun voorstelling te verklappen, waardoor je wilt weten hoe het verder gaat.
We hebben dit jaar veel nieuwe en ontzetten leuke en zelfs landelijke voorstellingen (hilarische voorstellingen, kinderliedjes en muziek, kindershow, spetterende acts, verhalenvertellers en nog veel meer). Het programma vindt u op deze website.

Spritzels
Nadere informatie volgt

Zingende Zeemeerminnen
Nadere informatie volgt

Studio Tape
Theater Plakband met Strandjutter Ed
Een kindervoorstelling voor iedereen die wil leren strandjutten!

Strandjutter Ed woont in een klein vuurtorentje op het strand. Hij is druk bezig met zijn RiRaRanja machine om van vervuild ZiZaZeewater heerlijke, frisse ranja te maken. Maar plots laat de wind van zich horen en klotsen de golven het strand op. De onderdelen van de RiRaRanja machine vliegen door de lucht! Gelukkig zijn er de buurmeisjes Storm en Ster om Strandjutter Ed te helpen. Samen met jou beleven ze de wonderlijkste avonturen en ontmoeten ze bijzondere figuren! Lukt het Storm en Ster om het verhaal tot een goed einde te brengen?

Strandjutter Ed is een beeldende luistervoorstelling vol humor, vrolijke liedjes en neemt je mee naar het strand met gele korrels zand.

RANK 12
Plek Genoeg
een kattige musical van RANK2012 waarin plek genoeg is voor iedereen
Over een jonge kat die geen huis heeft. Ze snapt niet dat er geen plekje voor haar is. Kate en Peet, twee uitgeprocedeerde asielkatten, hebben geen hoop meer op een nieuw huis. Kunnen de katten elkaar helpen en zo een plekje vinden? Of is er echt nergens plek voor asielkatten?